Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Χειροποίητα μπλουζάκια για παιδιά

*Τα μπλουζάκια συνοδεύονται από την δική τους προσωπική ιστορία και έτσι ο ήρωας που φιγουράρει πάνω στην μπλούζα γίνεται μοναδικός! Κάποια έχουν ζωγραφισμένο το όνομα του παιδιού, μια "σφραγίδα" που τα κάνει μοναδικά...


Σκούμπι ο Σούπερ σκύλος!


Ο Σκούμπι είναι ένας καφέ Σούπερ σκύλος. Έχει δύο βιονικά χνουδωτά αυτιά που ακούνε ακόμα και ψίθυρο εξωγήινου από τον πλανήτη Άρη! Η μύτη του, μαύρη και υγρή, είναι προγραμματισμένη να μυρίζει από μακριά το σπανακόρυζο που φτιάχνει η μαμά του. Ο Σκούμπι λατρεύει το σπανακόρυζο γιατί τον κάνει απίστευτα δυνατό και γρήγορο!
Ο Σκούμπι ξυπνάει κάθε πρωί, ρίχνει μια χούφτα νερό στο μουτράκι του, πίνει το σούπερ γάλα του και πηγαίνει στο σχολείο. Το αγαπημένο του μάθημα είναι η αριθμητική γιατί τον μαθαίνει να μετράει τις μαύρες βούλες που έχει η πιο αγαπημένη του συμμαθήτρια, μια σκυλίτσα δαλματίας που μένει στον απέναντι δρόμο.
Ο Σκούμπι λατρεύει την πλαστελίνη, τα παζλ, την ξιφασκία και τους φρουτοχυμούς. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή που την λατρεύει και ο καλύτερός του φίλος είναι ο Ιβάν, ένα μαύρο λυκόσκυλο που παίζει μαντολίνο, κάνει πελώριες τσιχλόφουσκες και βάζει συνέχεια τρίποντα στο μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου